Aktiv ferie i Løkken

Hvis du vil være aktiv i ferien, så har Løkken meget at byde på. Oplev Vesterhavet, klitterne, stranden og naturen omkring Løkken - du bestemmer selv tempoet - og der er noget for alle aldre.

Det aktive Løkken
Mulighederne for en aktiv ferie i Løkken er mange. Du kan cykle, vandre, surfe, ride, spille golf og meget mere.

Den badevenlige sandstrand ved Løkken indbyder til masser af vandaktiviteter og leg. Du kan surfe, flyve med drage, fiske, spille beachvolley, klatre på bunkerne eller tage en frisk løbetur langs stranden. Er du til paragliding har Løkken nogle af nordens bedste kyststrækninger og vindforhold.

Det er også muligt at spille tennis, squash og badminton. Ligesom vi også har vandland og fitness center.

Cykel- og vandreture ved Løkken

Løkken by, stranden og klitlandskabet er oplagt til skønne lange vandreture, men der er også mulighed for at komme lidt væk fra det brusende og til tider blæsende Vesterhav i de skønne plantager ved Løkken. 

Her er også et godt og udbygget cykelsti system og masser af officielle og afmærkede ruter og forslag til cykelture, som fører dig forbi nogle af områdets største seværdigheder og udsigtspunkter.

Action i Løkken
På dage, hvor vejret måske ikke er, som man kunne ønske sig, eller hvor der bare skal mere fart over feltet, kan lidt større børn og barnlige sjæle tage en tur i Action House. Her findes blandt andet go-karts, paintball, lasergames, bowling, netcafé, spillehal, legeland og meget meget mere.

Løkken i Børnehøjde
For børn findes der også mange spændende aktiviteter - både for piger og drenge. Du kan fiske, spille fodbold, tage på legeplads, i vandland eller besøge en bondegård med mange slags dyr. Du kan også deltage i sandkonkurrencer, lave dine helt egne favorit bolsjer og meget meget mere. Se hele programmet under ”Løkken i Børnehøjde" eller på Løkken Turistbureau. Der kommer nyt program hvert forår.

Kort sagt; Løkken er det perfekte sted, hvis du ikke er til ferie udelukkende med næsen mod solen. Her er masser af frisk luft og plads, og med naturen som legeplads, er det kun din egen energi og fantasi, der sætter grænserne. 

 

Del denne side

Inspiration til aktiv ferie i Løkken

Paragliding ved Rubjerg Knude nord for Løkken -

Action House

Action House - Funcenter med alt under ét tag! 

Motion og fitness
Svømmehal og vandland i Løkken

I Løkken finder du både indendørs og udendørs vandland og svømmehal.

Aktiv i naturen

Der findes mange muligheder for at være aktiv i naturen ved Løkken.

Ridning i Løkken og omegn

Ridning i områderne omkring Løkken og i Toppen af Danmark.

Lystfiskeri i Løkken

Der er rig mulighed for lystfiskeri i Løkken.

Spil golf i Løkken

Spil golf, minigolf og fodboldgolf i og omkring Løkken.

Cykeludlejning og cykelture i Løkken

Lej en cykel i Løkken og prøv en af de mange spændende ture.

Vandreture

Løkkens skønne natur og omgivelser byder på et varieret udbud af gode vandrestier gennem skov, klitter, plantager, strand og by. 

Herlig strand ved Løkken

Ridning langs Vesterhavet ved Løkken