Løkken for børn

I Løkken er rigtig mange arrangementer og aktiviteter for børn - og de større familieattraktioner i Nordjylland ligger alle inden for en times kørsel fra Løkken!

Sjove steder for børn i Løkken

I Løkken findes der spændende steder med aktiviteter for både piger og drenge i alle aldre! Skal det være indendørs, findes der bowling, go-karts og lasergame samt nyt indendørs legeland - alt under ét tag i Action House. Børnene kan også tage i svømmehal eller opleve hvordan et bolsje bliver til i Bolcheriet på Torvet i Løkken.

Skal det være udendørs, kan de fiske, spille fodboldgolf, krolf og minigolf, tage på legeplads, i badeland eller besøge en bondegård med mange slags dyr. De kan også ride på heste - eller lege på stranden og i klitterne ved Vesterhavet. Se et udvalg af sjove arrangementer til børn i Løkken her på siden 

Løkken i Børnehøjde - arrangementer for børn i Løkken

Hvert år kan børnene deltage i særlige børnearrangementer, hvor de kan lege, lære, opleve og blive udfordret. Og det spænder vidt: børnegokart-grandprix, VIP-besøg i Bolcheriet og chihuahua hundeshow, bare for at nævne nogle.

Skal familien på udflugt i resten af Lysets Land - Lønstrup, Tversted, Hjørring, Hirtshals, Sindal, Skagen, Frederikshavn eller Sæby - så er der også masser af sjove arrangementer for børnene på jeres vej.

Se alle arrangementerne  - også dem fra Løkken - under Toppen for Børn. Nyt program hvert forår

Store attraktioner nær Løkken - bl.a. Nordeuropas største akvarium og Skandinaviens bedste familiepark.

Endelig er Løkken det perfekte udgangspunkt fra Lysets Land for et besøg i nogle af Nordjyllands store attraktioner. Under 1 times kørsel fra Løkken findes bl.a.: 

Nordsøen Oceanarium i Hirtshals - Nordeuropas største akvarium - kom og oplev sæler, havdyr og Oceanariet, hvor små hajer og den store klumpfisk boltrer sig i 4,5 mio. liter vand

Ørnereservatet mellem Tversted og Ålbæk (nær Skagen) - oplev ørnene på nært hold, se forevisninger og få et indblik i ørnenes verden.

Der er desuden kun ca. 15 km til forlystelses- og familieparken Fårup Sommerland, som i 2011 også blev udnævnt til verdens 3. bedste familiepark.  

Del denne side

Action House

Børnegokart i Action House

For hele familien under ét tag - til børnene er der f.eks. stort legeland, legezone for de allermindste, bowling, gokart, morskabsautomater, bamsekraner og airhockey.

actionhouse.dk

Bolcheriet

Bolcheriet

Hos Bolcheriet elsker de bolcher. Kom og se hvordan et bolche kommer til verden på den ægte gammeldags måde. Du kan også selv lære at lave bolcher - hold øje med arrangementsoversigten og kom til VIP-besøg i Bolcheriet.

bolcheriet.dk

Se også VIP-besøg i Bolcheriet og Lav din egen slikkepind - under begivenheder i Løkken

Family Farm Fun Park

Family Farm Fun Park

Oplevelsepark for hele familien - klappe-og kæledyr, legemuligheder, sø med vandcykler, aktiviteter og meget mere - i skønne naturomgivelser.

family-farm.dk

Svømmehal og vandland i Løkken

I Løkken finder du både indendørs og udendørs svømmehal.

Se hvor du kan svømme og bade i Løkken.

Legepladser i Løkken

Løkken har flere spændende og udfordrende legepladser som kan benyttes frit.

Find legeplads.

Kultur og natur i Løkken - også for børn

I Løkken er der mange muligheder for at opleve naturen og smage på kulturen - også for børn.

Se ideer til kultur- og naturoplevelser ved Løkken.

Ridning i Løkken og omegn

Der er mange muligheder for ridning i områderne omkring Løkken og i Toppen af Danmark.

Ridecentre og rideskoler ved Løkken.

Sjove steder, der kan give børnene en god oplevelse i ferien.

Der er masser af sjove børnearrangementer i Løkken!

Nord for Løkken begynder den 12 km lange Lønstrup Klint med den næsten 100 meter høje Rubjerg Knude, hvor fyrtårnet er ved at sande til.

Tag børnene ved hånden og nyd områdets største "sandkasse" og den fantastiske udsigt fra toppen af Rubjerg Knude. Der arrangeres flere vandreture i området hele året rundt.

Løkken- kun 15 km fra Fårup!

Når du holder ferie i Løkken med børn, er der kun 15 km til Fårup Sommerland! Fårup, som i 2012 blev kåret som Nordens Bedste Sommerland og verdens 3. bedste familiepark. Gå ikke glip af denne herlige oplevelse for hele familien, når du kun er en kort køretur derfra. I højsæsonen er det også muligt at tage bussen fra Løkken til Fårup Sommerland. 

15 km fra Løkken ligger Fårup Sommerland og Aquapark