Løkken som ferie- og handelsby

Løkken Torv med butikker, hotel, restauranter og caféer
Løkken er indbegrebet af ferieby ved Vesterhavet. Der er friske fisk, store børnevenlige sandstrande og butikker, cafeer og restauranter, der har åbent næsten fra solopgang til solnedgang. Tag på ferie i Løkken, der byder på noget for alle, store som små.

Altid åbent i Løkken
”Løkken holder åbent, når Danmark holder fri”. Sådan lyder byens motto – og det er ikke uden grund. Uanset om du holder ferie med familie eller med venner, er der altid mulighed for at blive underholdt. På varme sommerdage er stranden flittigt besøgt, og på Torvet med de mange hyggelige cafeer og fortovsrestauranter, butikker, tøjforretninger og skønne hoteller, hersker der en næsten bazaragtig stemning, og her er altid mulighed for at gøre et godt køb.

Hver sommer inviterer Løkken Handelsstandsforening til shopping med Summer by Night og kræmmermarked i Løkken hver torsdag i højsæsonen. Forskellige slags underholdning og aktiviteter sørger for god stemning i byen. Program for Torvemarked og Kræmmermarked i Løkken i 2015

Desuden afholdes der hvert år: Pinsefest i Løkken med gratis morgenmad på Torvet, Sørøverdage for børn og voksne i efterårsferien, Open by Christmas og Juletræstænding første søndag i advent, hvor julemanden kommer sejlende til Løkken.

Mange butikker holder åbent året rundt i weekenderne, så det er altid muligt at gøre en god handel hos en af de mange spændende butikker med gode mærkevarer og delikatesser fra bl.a. slagter, bager, bolchekogeri og kaffe/the-butik.

Det charmerende Løkken
Går du lidt væk fra de større veje og gågaderne i Løkken, møder du en anden, historisk og idyllisk side af byen. Her i byen bag klitten finder du små gamle fiskerhuse med lavt til loftet, skæve vægge og vinduer. Det kan næsten minde om den gamle H.C. Andersen sang: "Hist, hvor vejen slår en bugt".

I Løkken er det altså muligt at slentre i hyggelige gader med små nydeligt restaurerede ”Skagens gule” huse, cafeer, restauranter og butikker og samtidig høre havet, fornemme duften af saltvand og se sandet fyge langs husmurene og mellem cafebordene.
Gå på opdagelse i Løkken - der er måske mere, end du tror...

Del denne side

Inspiration til ferie i Løkken

Torvet i Løkken

Sommerstemning på Torvet og shopping i Løkkens mange specialforretninger

Kræmmermarked i Løkken

Kræmmermarked i Løkkens gader

Toget Futte

På tur med toget "Futte"

Det charmerende Løkken med de gamle fiskerhuse

Kort over Løkken Centrum og gågaderne

Søndergade, Sdr. Strandvej, Torvet og Nørregade er de centrale gader og til dels gågaderne i Løkken centrum

Se et udvalg af butikker for enhver smag i Løkken!

Løkken er kendt for sine mange spisesteder - og der er noget for enhver pengepung - hele året rundt.

Forkælelse, wellness og velvære i Løkken - om det er ny frisure eller massage, så er der mulighed for at pleje dig selv i Løkken.

Begivenheder og arrangementer i Løkken.